Hoe denken wij

Wij denken graag uit professioneel oogpunt.
Helaas is er de laatste jaren een enorme wildgroei van artiesten en acts waarbij je vraagtekens kunt plaatsen. Het zijn dan wel vaak de goedkopere artiesten of acts, maar doe je daar het publiek ook een plezier mee? Door een enorme overkill aan televisieprogramma’s, waarin vaak de leukste en mooiste acts te zien zijn, is het publiek (jong en oud) wel wat verwend geraakt. Mooie clowns met een eigen act, goed zingende artiesten, geloofwaardig spelende acteurs, prachtige stripfiguren en mooie pluche beesten uit bekende series. Het is dagelijkse kost op de tv en dat wil men dus ook tegenkomen in het land.

Vaak wordt er door artiesten nog te makkelijk gedacht over hun acts. Ze gaan er vanuit dat als je maar een raar jasje aantrekt, een ballon opblaast en misschien een raar stemmetje opzet, je erg leuk wordt gevonden. Soms draaien ze er ook nog wat oude muziek bij. Gelukkig is die tijd veranderd en mag er van een artiest wat worden verwacht.

Een leuke act van tegenwoordig moet aan de verwachting van het publiek voldoen. Een artiest, clown of typetje mag laten zien dat hij aan z’n kleding heeft gewerkt, mag laten zien dat zijn act vernieuwend is en dat er goed aan is gewerkt. Ook de eventuele muziek die wordt gebruikt moet van deze tijd zijn en kwalitatief goed zijn opgenomen. De artiesten moeten door middel van het investeren van tijd, liefde voor het vak, advies en geld uiteindelijk komen tot een act waar iedereen met heel veel plezier naar kijkt.

De producten van Kids&Media entertainment worden bedacht en geproduceerd door mensen uit het entertainmentvak. Veel topproducers, televisiemakers, BN’ers en liefhebbers van entertainment worden geraadpleegd alvorens één van de ideeën omgezet wordt in een productie. Wij zijn mede daardoor ervan overtuigd dat we er alles aan doen om het publiek en onze klanten tevreden te stellen.

De muziek die door onze artiesten wordt gezongen en de orkestbanden waarmee wordt gewerkt tijdens onze shows, worden opgenomen in één van de beste muziekstudio’s van Nederland. In deze studio nemen zeer veel bekende artiesten hun producties op. O.a. Rob de Nijs, Liesbeth List, Ome Willem, Wieteke van Dort, Erik Mesie en Bert Heerink.