Wat doen we

Kids&Media entertainment houdt zich bezig met alles wat het entertainment vak te bieden heeft. Wij maken televisie programma’s, produceren al jaren kinder cd’s, leveren entertainment aan winkelcentra, projectontwikkelaars en bedrijven, ontwikkelen characters voor pretparken en winkelcentra, adviseren artiesten omtrent hun acts, regisseren tekenfilms en organiseren grote evenementen.

Televisieprogramma’s:
Wij produceren al jarenlang voornamelijk kinderprogramma’s. Twee jaar geleden hebben wij een productie geproduceerd met de titel Meh. Daarnaast hebben wij interactieve televisie bedacht en geproduceerd voor campings in Nederland. Dit jaar starten wij met een nieuw televisieprogramma dat zal worden gepresenteerd door Bart Bosch.

CD producties:
Onder ons eigen label Apengein Records brengen wij ieder jaar kinder cd’s op de markt. Deze cd’s worden verkocht op campings en in de winkel.
Ook brengen wij rond Sinterklaas een cd uit. De muziek van de diverse cd’s gebruiken wij tijdens onze shows. Ook schreven wij het clublied van de Rangerclub (de jeugdclub van Het Wereld Natuurfonds) en liedjes voor de cd van de dierenbescherming.

Entertainment aan Winkelcentra, projectontwikkelaars en bedrijven:
Al jarenlang leveren wij grote en kleine shows en bedenken wij winkelacties voor diverse klanten. Onze shows en acties zijn te vinden op de website.

Character/ Mascotte ontwikkeling:
Voor een aantal bedrijven en instanties hebben wij een character ontwikkeld en/of geleverd. Wij werken daarvoor met Nederlands beste poppenmaker. Wij begeleiden het hele proces en bedenken indien gewenst er een heel concept omheen. Wij leverde het character Hupie voor de theatershow van Het Wereld Natuurfonds, Dibbes voor de Dierenbescherming, De leeuw voor toys XL, Dreuvel (de draak) voor de heuvelgalerie en nog vele andere. Wij hebben trainingen verzorgd voor poppenspelers in Doekie, dit is de mascotte van Rederij Doeksen in Harlingen. Voor IKEA bedacht Kids&Media entertainment de namen van de bever-mascottes: vader Skoy, moeder Mysa en dochter Tjena.