Wie zijn wij

Kids & Media entertainment
Dit bedrijf droeg voorheen de naam Studio Apengein. Zestien jaar geleden is het bedrijf opgericht door televisiepresentator Bart Bosch en zijn vrouw Mera Arendse. De jarenlange ervaring die is opgedaan door op het hoogste niveau binnen het entertainmentvak bezig te zijn, vindt men terug in de producten en diensten die door Kids&Media entertainment worden ontwikkeld en geproduceerd.

Kids&Media entertainment
Rooseveltlaan 207 (4)
1079 AS Amsterdam
mera@kidsenmediaentertainment.nl
020-2239010

Bart Bosch
Bart is het creatieve brein binnen het bedrijf. Naast het bedenken en uitvoeren van nieuwe formats, shows en muziekproducties voor Kids&Media entertainment, houdt Bart Bosch zich ook bezig met het presenteren van programma’s, het regisseren en inspreken van tekenfilms, het componeren en produceren van Cd’s, en het produceren van televisie programma’s en videoclips. In 2008 is door uitgeverij Kosmos het eerste boek van Bart Bosch uitgekomen. Het boek heet, ‘Papa, ik help je wel met opvoeden’, in het najaar van 2010 kwam zijn tweede boek uit: ‘Beroemd zijn is toch ook niet alles’. Meer informatie over Bart vindt u op www.bartbosch.nl.

Mera Arendse
Mera is de stille kracht achter Kids&Media entertainment. De volledig productionele en logistieke leiding is in haar handen. Tevens houdt zij zich bezig met de verkoop van de producten van Kids&Media entertainment en is mede daardoor het aanspreekpunt voor onze klanten.

Freelancers
Voor elke productie maakt Kids&Media entertainment graag gebruik van de kennis en het vakmanschap van professionals uit het entertainmentvak. Zowel (bekende) acteurs, regisseurs, muzikanten, producers en dansers worden daarom als freelancers ingezet om een optimaal resultaat te krijgen.

Samenwerking
Mediabedrijven voor/met wie Kids&Media entertainment de afgelopen jaren heeft (samen)gewerkt zijn o.a. De TROS, De VARA, SBS6, Kindernet 5, Endemol Nederland, Joop van den Ende producties, De Telegraaf, AVRO, RTL 4, VJG TV producties, KOSMOS uitgeverij, Volendam-Music, Sun Studio, Universal-pictures en Stage-entertainment.