Muziek

Muziek en Bart

Bart als zanger:
Zijn eerste single – ‘Laat Me’, het bekende nummer van ‘Ramses Shaffy’ bracht hij uit in de stijl van de Gipsy Kings. Het werd een mooie hit-notering en wordt nog regelmatig gedraaid. De naam van zijn 2e single is “Liefde in de Nacht”. Voor zijjn 3e single heeft hij met Eurovisie Songfestival zangeres Justine Pelmelay een swingend duet opgenomen met de titel “Jij hoort bij mij”. Naast de door hem zelf geschreven nummers zingt Bart tijdens optredens veel bekende liedjes. Van een Amsterdamse Medley tot aan nummers van Guus Meeuwis, Gerard Joling en andere bekende collega’s. 2015 staat in het teken van 25 jaar ‘in het vak’ en zal Bart het najaar van 2015 diverse optredens door het land geven met zijn eigen chansons. Een nummer dat zeker niet zal ontbreken in set is ‘Ik vind jou zo lief’

Musical:
Bart speelde een hoofdrol in de gelegenheidsmusical, ‘Een eeuwen oude boom’. Koningin Beatrix was één van de genodigden. Helaas viel tijdens de voorstelling even het geluid uit. Bart maakte van die gelegenheid gebruik om de zaal (inclusief de Koningin) enorm aan het lachen te maken. Achteraf complimenteerde de Koningin Bart over zijn warme stemgeluid en zijn ongelofelijke improvisatietalent.

Theater:
Twee seizoenen stond Bart in het theater met de voorstelling, ‘Hupie en het vreemde geluid’. Hierin speelde hij de hoofdrol naast Hupie, het character van het Wereld Natuur fonds. Ook was Bart een aantal jaren de Hoofdpersoon in de voorstellingen van ‘Het Kom Maar Op’ koor uit Veenendaal. Bart zong daarin verschillende liedjes.