Nieuws

Artikel in weekblad Privé

 

Bart zet zich al jaren in voor Stichting Gilat. Deze stichting verzorgt kindertheater in diverse ziekenhuizen. Bart is als creatief directeur verantwoordelijk voor de wekelijkse programmering en productie van kindertheater. Ernstig zieke kinderen genieten elke week opnieuw van de artiesten die optreden. Een aantal keren per jaar geeft Bart zelf een optreden. Onlangs stond er een mooi artikel over Bart en Stichting Gilat in weekblad privé. www.gilat.nl

Ren je (weer) rot!

Ren je rot, het populaire televisiespel ‘van toen’ komt naar je toe. Presentator/ zanger Bart Bosch steekt het populaire spel uit de jaren ’80 in een nieuw jasje.Ren je rot werd van 1973 tot en met 1983 uitgezonden op de Nederlandse tv en gepresenteerd door Martin Brozius.

Bart Bosch vond het tijd om oude tijden te laten herleven en dit hilarische spel weer op de markt te brengen. En het mooie is, iedereen kan mee doen. Het spel leent zich perfect voor alle leeftijden en voor elk evenement. De vragen zijn aan te passen aan elk thema.

Ren je rot is een feest der herkenning. Pure nostalgie in een modern jasje, want het decor is volledig van deze tijd. Er wordt gebruik gemaakt van zeer professionele geluidsapparatuur, led-verlichting en grote schermen.

Voor meer informatie en of boekingen: http://www.promotionsbymaureen.nl
055 576 7988/ 06 2512 5879

Uniek optreden 17 september

Op 17 september om 17.00 uur geeft Bart een uniek optreden in restaurant-bar Nessst. Voor 5 euro (incl. drankje en borrelhapje) kunt u hierbij aanwezig zijn. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar.
restaurant-bar Nessst
De oude kauwgomballenfabriek,
Daniel Goedkoopstr 34 – Amsterdam

Nieuwe single..

Op 6 mei 2016 komt mijn nieuwe single uit. Het is een cover van het oude nummer ‘Een vrouw zoals jij’ van Hans de Booij.

De trein rijdt..

Vorige week vierde ik dat ik 25 jaar geleden het programma Showmaster won en het begin van mijn comeback. Er kwam een leuk interview bij Shownieuws en deze week staat er een een mooi stuk in de Story. Ik mag wel stellen dat de trein is gaan rijden, maar waarheen en hoe snel dat gaan we meemaken.

The Day After…

Lieve allemaal, dank voor ongelofelijk veel lieve berichten. Het was een top feest! 25 jaar in het vak en een schitterende start van de volgende 25 jaar. Rebecca Cabau, dank voor de lieve speech, familie en vrienden, jullie die het me zo gunnen waren er, Shownieuws, top dat jullie er waren, weekblad Story Karin Riethoven ben benieuwd naar het artikel, Edwin Smulders en naar de foto’s en dank aan mijn lieve muzikale vrienden.

We gaan er voor op 18 oktober 2015 in Theater Griffioen in Amstelveen samen met Christan Grotenbreg, Maurice van Tol, Maartje Eijkhoudt en Martijn Willemsen.

Het allerbeste, het allermooiste moet nog komen

Ik voel me een gezegend mens als ik over mijn schouders terug kijk op de afgelopen vijfentwintig jaar. Wat heb ik toch ongelofelijk veel mogen meemaken en dat alles omdat ik in 1990 de finale won van het televisie-programma ‘Showmasters’. Ik mocht mooie programma’s presenteren, ontmoete vele leuke, bekende, interessante en koninklijke mensen en mocht een heleboel van de wereld zien. Gelukkig heb ik het nooit als gewoon ervaren maar als iets heel speciaals wat (helaas) niet voor iedereen is weggelegd.

Ik zou liegen als ik hier zou stellen dat het vijfentwintig jaar hosanna is geweest. Natuurlijk heb ik ook momenten gekend waar ik me niet gelukkig voelde want het artiestenvak kan snoeihard zijn en de televisiewereld niet minder maar dat weegt niet op tegen het moois wat het me gebracht heeft.

Mijn onuitputtelijk creatieve brein (hoe vermoeiend) zorgt ervoor dat ik nu 25 jaar later nog steeds vol enthousiasme kan presenteren, zingen en produceren. Elke dag is een leerschool die je moet beleven met vallen en opstaan. Het maakt je sterker en wijzer en vandaar dat ik er van overtuigd ben dat het allermooiste, het allerbeste van mijn carrière nog moet komen.

Mijn 25 jarig jubileum vier ik dan ook het hele jaar waarin ik veel van me zal laten horen.

Een speciale dank wil ik graag uitspreken aan mijn lieve vrouw Mera, die ik dit jaar ook vijfentwintig jaar geleden heb ontmoet en onze kinderen Steffie, Noah en Roosje. Het is prachtig om te weten dat deze vier kanjers altijd achter me staan en me steunen door dik en dun want hoe mooi en interessant het werk ook mag zijn, zonder hen ben ik nergens.

Nieuws

De plaats voor foto’s en korte verhalen van Bart Bosch.

Jubileumfeest: 2 juni 2015